Perceken belül elfogták

2014. 07. 25., p - 09:34
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Telefont akart lopni, elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága folytat eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett - O. Zsolt Géza 41 éves férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a budapesti férfi 2014. július 23-án 17 óra 30 perc körüli időben egy barátnőjével a Budapest III., Római térnél sétáló hölgy táskájából ellopta mobiltelefonját. A sértett észlelte, hogy az ismeretlen személy belenyúlt a táskájába, barátnőjével utána mentek, majd szóváltás alakult ki köztük. A terhelt a vita közben megütötte a nőt, majd visszaadta neki mobiltelefonját és elmenekült a helyszínről. A sértett értesítette az óbudai rendőröket, akik a helyszín közelében perceken belül elfogták a férfit.

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az ünnepi hétvégén is sokan szabálytalankodtak

A rendőrök az ellenőrzések alkalmával 150 jogsértővel szemben intézkedtek. Várdombon olyan járművezetővel is találkoztak az egyenruhások, aki a megengedett 50 km/h helyett 115 km/h-s sebességgel közlekedett.