Perceken belül elfogták a késelőt

2016. 04. 06., sze - 05:27
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki egy szórakozóhely előtt megszúrta társát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. április 5-én 23 óra 15 perc körüli időben egy szegedi szórakozóhely előtt két férfi eddig tisztázatlan okból összeverekedett.

A vita során egyikőjük késsel megszúrta a másikat, aki a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

 A rendőrök perceken belül elfogták a támadót. 

A eset körülményeit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.