Pötyi hazakerült

2016. 03. 25., p - 08:58
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A budapesti férfi ellopott egy kiskutyát a törökszentmiklósi ház udvaráról, majd vonatra szállt vele. A rendőrök már a pilisi vasútállomáson elfogták.

A törökszentmiklósi gazdi 2016. március 23-án 20 óra 40 perc körüli időben vette észre, hogy házának udvaráról Bichon Havanese fajtájú kutyáját ellopták. Bejelentését követően a rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és perceken belül  azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható budapesti lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi a törökszentmiklósi vasútállomásról vonattal indult Budapest irányába a Pötyi névre hallgató kiskutyával együtt. A rendőrök a Pilisi Rendőrőrs munkatársainak segítségével a pilisi vasútállomáson elfogták és előállították a rendőrségre a 26 éves jogsértőt.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást S. Imre ellen. A törökszentmiklósi nyomozók 2016. március 24-én hajnalban visszaadták a kiskutyát tulajdonosának, a férfit pedig gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyeregben a rendőrnők

A Készenléti Rendőrség (KR) lovas alosztály rendőrnői kiválóan teljesítik az elvárt feladatokat. Megállják helyüket az ünnepi rendezvényeken és a szolgálatban is. Focimeccset biztosítanak, de határszolgálatot is ellátnak.

 

Bátor város szolgálói

Az Országgyűlés adományozta Balassagyarmatnak a Civitas Fortissima címet 2005-ben: 1919. január 29-én a fegyvert ragadó lakosság, vasutasok, katonák és rendőrök űzték ki a városból a csehszlovák erőket.