Rabolt a 15 éves fiú

2013. 10. 16., sze - 10:23
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség elfogta azt a 15 éves fiút, aki egy 10 éves kislányt megfenyegetett, hogy megöli a családját ha nem ad neki pénzt.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 15 éves tiszaeszlári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2013. október 14-én reggel Tiszaeszlár belterületén egy 10 éves lánytól pénzt követelt. A fiú megfenyegette a kislányt, hogy ha nem ad neki pénzt megöli a családját. A rémült kislány azonnal oda adta a pénzét. A rendőrség a 15 éves fiút elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

 

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 15 éves tiszaeszlári fiú ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és kezdeményezte előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.