Rendőrkézen a rablási kísérlet gyanúsítottja - videóval

2016. 09. 22., cs - 23:06
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári rendőrök 48 órán belül elfogták a férfit, aki megpróbált kirabolni egy helyi Nemzeti Dohányboltot.

A rendelkezésre álló adatok alapján P. Gábor 2016. szeptember 20-án 21 óra 23 perckor bement Kaposváron, a Szondi utcában található Nemzeti Dohányboltba, ahol az eladótól a bevételt követelte. A sértett a követelésnek nem tett eleget, egy gázspray-vel lefújta a férfit, aki ennek hatására elmenekült a helyszínről. Az adatgyűjtés során felmerült információk alapján a rendőrök 2016. szeptember 22-én este egy kaposvári ingatlannál elfogták a 30 éves böhönyei lakost, aki összefüggésbe hozható a bűncselekmény elkövetésével.

 

A nyomozók a férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd - őrizetbe vétele mellett - rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.