Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda - videóval

2017. 06. 11., v - 04:59
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök két óra alatt elfogták azt a férfit, aki egy helyi művelődési központból mobiltelefonokat lopott el.

Ismeretlen személy surrant be 2017. június 10-én 11 óra körüli időben Győr egyik belvárosi kulturális intézményébe. Az egyik őrizetlen helyiségből  – ahol a résztvevők holmija volt elhelyezve - 5 darab mobiltelefont és készpénzt tulajdonított el.

A bejelentést követően a járőrők a helyszínen adatgyűjtést végeztek, melynek köszönhetően 13 órakor a környező utcákban elfogtak egy 27 éves férfit, aki összefüggésbe hozható volt a bűncselekmény elkövetésével.

J. Szabolcs helyi lakost a rendőrök a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és a nyomozóknak elmondta, hogy a mobiltelefonokat az egyik ismerősének eladta. A rendőrők B. Ferenc győri lakosnál tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták az ellopott telefonokat.

A Győri Rendőrkapitányság J. Szabolcs ellen lopás vétség, B. Ferenc ellen pedig orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.