Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda - videóval

2017. 06. 11., v - 04:59
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök két óra alatt elfogták azt a férfit, aki egy helyi művelődési központból mobiltelefonokat lopott el.

Ismeretlen személy surrant be 2017. június 10-én 11 óra körüli időben Győr egyik belvárosi kulturális intézményébe. Az egyik őrizetlen helyiségből  – ahol a résztvevők holmija volt elhelyezve - 5 darab mobiltelefont és készpénzt tulajdonított el.

A bejelentést követően a járőrők a helyszínen adatgyűjtést végeztek, melynek köszönhetően 13 órakor a környező utcákban elfogtak egy 27 éves férfit, aki összefüggésbe hozható volt a bűncselekmény elkövetésével.

J. Szabolcs helyi lakost a rendőrök a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és a nyomozóknak elmondta, hogy a mobiltelefonokat az egyik ismerősének eladta. A rendőrők B. Ferenc győri lakosnál tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták az ellopott telefonokat.

A Győri Rendőrkapitányság J. Szabolcs ellen lopás vétség, B. Ferenc ellen pedig orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.