Saját számlájára utaltatta a férje fizetését

2016. 05. 03., k - 08:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Vádemeléssel zárult annak a nőnek az ügye, aki a válófélben lévő férjének a fizetését, annak tudta és beleegyezése nélkül magának utaltatta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytatott T. Lászlóné 44 éves tiszavasvári lakos ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2014 decemberében a férje munkáltatója felé faxon küldött egy levelet, amelyben kérte, hogy a férfi fizetését a korábban megadott számlaszám helyett a levélben feltűntetett bankszámlaszámra utalják, valamint férje nevében egy jövedelemigazolást is igényelt. A férfi válófélben volt feleségétől és ilyen jellegű kérelemre felhatalmazást nem adott. A munkáltatóhoz eljuttatott kérelem alapján a férfi 2014 december havi fizetését T. Lászlóné folyószámlájára utalták. A nő ezután a pénzzel sajátjaként rendelkezett.

Az ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága befejezte, a keletkezett ügyiratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam