„Selfie-drog”

2015. 11. 04., sze - 13:57
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki drogot árult Szikszón és környékén.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság C. Norbert 35 éves szikszói lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. november 2-ai elfogásáig kábító hatású anyagot termesztett, majd árult több környékbeli személynek.

 

A gyanúsítottat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai fogták el. A gyanúsítottnál megtartott házkutatáson a nyomozók lefoglaltak a drog kereskedelméhez szükséges eszközöket, mérleget, gyorszáró tasakokat, magát az anyagot, illetve készpénzt. Továbbá olyan fényképfelvételeket, amelyeken a terhelt úgynevezett selfie-ket készített magáról és a méretes cannabis növényekről.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a szikszói férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. november 4-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.