Súlyos testi sértés Ferencvárosban

2015. 07. 22., sze - 08:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi egy IX. kerületi kereszteződésben minden előzmény nélkül megütötte a sértettet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást P. Marcell 26 éves boldvai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. július 20-án 1 óra 30 perckor a Budapest IX., Balázs Béla utca és Sobieski János utca kereszteződésében előzmények nélkül egy alkalommal megütötte a sértettet, aki az orvosszakértői vélemény szerint 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

P. Marcellt a nyomozók rövid időn belül beazonosították, majd elfogatóparancsot adtak ki ellene. A gyanúsítottat egy nappal később, 2015. július 21-én 10 óra 25 perckor a Budapest VIII., Tolnai Lajos utcában elfogták és előállították a rendőrök a kerületi rendőrkapitányságra.

A férfi gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem csalt a megérzése

Hazafelé tartó pilisvörösvári járőr vett észre egy buszról leszálló férfit a településen. Nem lett volna szokatlan, ha a jármű nem parkolt volna üresen az út szélén. Pihenés helyett intézkedés következett.

 

Őrizetben a német embercsempészek

A rendőrök az M9-es autóúton ellenőriztek egy német rendszámú autót, melyben négy illegális migráns és két embercsempész utazott.

 

Halálos baleset Gádoroson

Tolatás közben elütött egy munkást egy szemétszállító teherautó, a férfi a helyszínen meghalt.