Súlyos testi sértés Ruzsán

2016. 11. 03., cs - 09:32
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanújával indított eljárást a Szegedi Rendőrkapitányság egy ruzsai férfi ellen. A nyomozást a rendőrség befejezte és vádemelési javaslattal élt.

A 31 éves gyanúsított előzetes szóváltást követően 2016. szeptember 4-én 15 óra körül egy ruzsai pékség teraszán arcon ütötte vitapartnerét. A sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt rövid időn belül előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Szegedi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, amit a napokban lezárt, és vádemelési javaslattal továbbított az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.