Szexuális erőszak

2016. 02. 13., szo - 08:39
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök három fiatalembert fogtak el, akik a megalapozott gyanú szerint egy lépcsőházba bevittek egy fiatal lányt és molesztálták.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy 2016. február 12-én 21 óra körüli időben egy fiatal lányt talált egy Debrecen, Darabos utcai egyik társasház lépcsőházában, akinek sérelmére valószínűleg bűncselekményt követtek el. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és mentőt hívtak a lányhoz akik kórházba vitték, majd a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai megkezdték a környéken a széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást. Ennek eredményeként megállapították, hogy a lányt 20 óra 30 perc körüli időben három fiatal férfi a Debrecen, Péterfia utcán leszólította. Majd a fiatalemberek a lányt magukkal vitték a társasház lépcsőházába, ahol erőszakoskodtak vele és eltulajdonították a mobiltelefonját, valamint a karkötőjét.  

A forrónyomos intézkedések során beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Alexet, L. Zsoltot, valamint 17 éves társukat, akiket hajdúhadházi, valamint debreceni otthonaikban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével elfogtak és előállítottak a rendőr-főkapitányságra, ahol elszámoltatásuk jelenleg folyamatban van.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 18 éves fiatalemberek és fiatalkorú társuk ellen szexuális erőszak bűntett, valamint kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés: 200.000 forint a nyomravezetőnek

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 06010/2967/2017. bűnügyi számon nyomoz rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

 

A balesetek megelőzése a cél

A balmazújvárosi rendőrök a balesetek megelőzése érdekében továbbra is fokozottan ellenőrzik a járművezetőket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Baracska térségében két gépjármű ütközött össze, ezért a Balaton irányába forgalomkorlátozás van érvényben. Torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

 

Erős a forgalom Röszkén

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a személyforgalomban. Az utazóknak két órát kell várakozniuk.

 

Tanúkat keresünk!

Egy Debrecenben történt garázdaság tanúinak jelentkezését várja a rendőrség.

 

Sértettek jelentkezését várjuk

Egy fiatalkorú fiú lopott kerékpárokat Debrecenben. A bűncselekmények tisztázása érdekében sértettek jelentkezését várják a rendőrök.