Szexuális erőszak gyanúja miatt őrizetben

2015. 07. 06., h - 12:04
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Két fiatalkorú fiú támadt rá egy nőre Békésen.

Békésen, a József Attila utcában 2015. július 5-én 4 óra körüli időben két fiatal támadt rá egy 23 éves nőre, aki az egyik szórakozóhelyről hazafelé gyalogolt. A földre vitték, fogdosni kezdték. Egy férfi meghallotta, amint a nő segítségért kiabál. Rászólt a fiúkra, akik kerékpárral elmenekültek. Ezt követően a férfi értesítette a történtekről a közelben járőröző rendőröket. Az egyenruhások egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 14 és 15 éves fiúkat.  A Békési Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt mindkét fiatalt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásuk elrendelését.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Azt hitte, szabad

Egy 41 éves horvát állampolgárral szemben intézkedtek a hétvégén ittas járművezetés miatt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai. A férfit egy napon belül bíróság elé állították.

 

Tiltott módon halászott

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság nyomozói orvhalászat miatt indítottak eljárást egy budapesti lakossal szemben.

 

Elfogás öt percen belül

A rendőrök elfogták azokat a rablókat, akik Miskolc belvárosában egy férfitől elvették mobiltelefonját.

 

Volán mögül őrizetbe

Bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni a rendőrség, annak az ittas sofőrnek az ügyét, akit közúti ellenőrzés során szűrtek ki a forgalomból a miskolci rendőrök.

 

Négyen sérültek

Három balesetben négyen sérültek meg a hétvégén Tolna megyében.