Szexuális erőszak gyanúja miatt őrizetben

2015. 07. 06., h - 12:04
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Két fiatalkorú fiú támadt rá egy nőre Békésen.

Békésen, a József Attila utcában 2015. július 5-én 4 óra körüli időben két fiatal támadt rá egy 23 éves nőre, aki az egyik szórakozóhelyről hazafelé gyalogolt. A földre vitték, fogdosni kezdték. Egy férfi meghallotta, amint a nő segítségért kiabál. Rászólt a fiúkra, akik kerékpárral elmenekültek. Ezt követően a férfi értesítette a történtekről a közelben járőröző rendőröket. Az egyenruhások egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 14 és 15 éves fiúkat.  A Békési Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt mindkét fiatalt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásuk elrendelését.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

 

Esztelen rohanás – videóval

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 km/h-s sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.