Szinte semmiben

2013. 09. 16., h - 13:31
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Kettővel kevesebben sértik a szemérmet a Margitszigeten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságára 2013. szeptember 15-én 0 órakor érkezett a bejelentés, amely szerint egy férfi a Budapest XIII., Margitsziget Árpád híd felőli behajtónál, a sorompó beléptető rendszere mellett az útpadkán ülve mutogatja magát. A helyszínre érkező rendőrök a 41 éves F. Ferencet a felsőruházatához nem illő átlátszó női harisnyanadrágban találták. A rendőröket nem hatotta meg, hogy – elmondása szerint – azért nem volt nála semmilyen arcképes igazolvány, mert nincs hova tennie, különben is egy hölggyel van randevúja, a budapesti lakost elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Alig nyolc órával később, 2013. szeptember 15-én 8 óra 15 perc körüli időben a Budapest XIII., Margitszigeten négy férfiember kergette meg, majd tartotta vissza a rendőrség helyszínre érkezéséig az 55 éves H. Árpádot. A budakeszi lakos mindössze egy pár cipőben bujkált a futópálya melletti bokrokban, és fél térdre ereszkedve stírölte az arra közlekedőket, amíg egyikük ki nem ugrasztotta a bokorból. H. Árpád futás közben kapkodta magára ruháját, a hajszába három további futó is bekapcsolódott, míg végül körbevették és közösen megpihentek a járőr kiérkezéséig. H. Árpád igencsak lenge öltözetét a korábban elfogyasztott lecsó hashajtó hatásával magyarázta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya mindkét férfit szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.