Szinte semmiben

2013. 09. 16., h - 13:31
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Kettővel kevesebben sértik a szemérmet a Margitszigeten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságára 2013. szeptember 15-én 0 órakor érkezett a bejelentés, amely szerint egy férfi a Budapest XIII., Margitsziget Árpád híd felőli behajtónál, a sorompó beléptető rendszere mellett az útpadkán ülve mutogatja magát. A helyszínre érkező rendőrök a 41 éves F. Ferencet a felsőruházatához nem illő átlátszó női harisnyanadrágban találták. A rendőröket nem hatotta meg, hogy – elmondása szerint – azért nem volt nála semmilyen arcképes igazolvány, mert nincs hova tennie, különben is egy hölggyel van randevúja, a budapesti lakost elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Alig nyolc órával később, 2013. szeptember 15-én 8 óra 15 perc körüli időben a Budapest XIII., Margitszigeten négy férfiember kergette meg, majd tartotta vissza a rendőrség helyszínre érkezéséig az 55 éves H. Árpádot. A budakeszi lakos mindössze egy pár cipőben bujkált a futópálya melletti bokrokban, és fél térdre ereszkedve stírölte az arra közlekedőket, amíg egyikük ki nem ugrasztotta a bokorból. H. Árpád futás közben kapkodta magára ruháját, a hajszába három további futó is bekapcsolódott, míg végül körbevették és közösen megpihentek a járőr kiérkezéséig. H. Árpád igencsak lenge öltözetét a korábban elfogyasztott lecsó hashajtó hatásával magyarázta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya mindkét férfit szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ököllel ütötte a gyermeket

Súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a győri rendőrök egy helybéli férfit.

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.