Szőlő a mosógépre

2016. 10. 19., sze - 11:02
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az udvarból kiugró két homályos sziluett, hamar kirajzolódott, amikor a rendőrök elfogták a magas fűben megbújó felsődobszai tolvajokat.

Lakossági bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi Irányítási Központjába 2016. október 15-én 1 óra körül. A telefonáló többek között elmondta, hogy nem sokkal azelőtt felsődobszai lakásának udvaráról két alakot látott kiugrani.

 

A rendőrök a megadott helyszín közelében, a magas fűben megbújó két férfit azonosított, majd fogott el, mivel rájuk illett a korábban megadott személyleírás. A rendőrjárőrök az Encsi Rendőrkapitányságra előállították A. Richárd 27 éves és K. József 23 éves felsődobszai lakosokat, akik gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. A terheltek elmondták még, hogy a portára szőlőért mentek, előtte egy másik ingatlanból pedig mosógépet tulajdonítottak el.

Az Encsi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.