Szüleit lopta meg a gyanúsított

2015. 05. 25., h - 08:24
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Ruhára költötte a szülei szobájából eltulajdonított készpénzt M. Péter.

Nem először lopta meg szüleit M. Péter 2014-ben. Édesanyja 2014. december 30-án vette észre, hogy a családi kasszából ismételten egy jelentősebb összeg hiányzik. A szülők nem tűrték tovább fiuk tettét, feljelentették őt a Tatai Rendőrkapitányságon. A 18 éves fiú gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy szülei minden hónapban tesznek félre egy keveset. Arról is tudomása volt, hogy édesanyja és édesapja épp tüzelőre gyűjt, mindez azonban nem érdekelte őt. Bevallotta, hogy 2015. december 26-án emelte el a pénzt és abból cipőket, nadrágokat, kabátot és pulóvereket vásárolt. A bevásárlást követően a maradék pénzből cigarettát vett és barátjával elment italozni. A Tatai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást M. Péter ellen, melyet 2015. május 21-én lezárt és vádemelési javaslattal megküldött a Tatai Járási Ügyészségnek.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hóban hagyott nyomok

Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőrúti házból.

 

Lezárt ügyek: Nyári falopás

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a miskolci férfival és élettársával szemben, akik 14 köbméter fát tulajdonítottak el az erdőből.

 

Homályos sötétség

Az esti órákban világítás nélkül autózott Miskolcon egy férfi, a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, a jogosítványát pedig korábban bevonták. Az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Pihenőparkban rongáltak

Egy hódmezővásárhelyi pihenőparkban található építményeket rongált meg egy 21 éves férfi és hat fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2018. január 24-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére.