Születésnapját ünnepelte, kólát és fagyit rabolt

2016. 08. 24., sze - 13:57
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vették a rendőrök azt a gönci férfit, aki egy helyi üzlet tulajdonosát megfenyegette és üdítő, illetve édesség átadására kényszerítette egy késsel.

Az Encsi Rendőrkapitányság Gönci Rendőrőrse rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. Gyula 46 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2016. augusztus 19-én 16 óra 10 perckor megjelent egy gönci fagylaltozónál, ahol annak tulajdonosát egy késsel két fél literes üdítőital és kilenc adag fagylalt átadására szólította fel. A sértett tartva a támadástól átadta a kért termékeket, sérülése nem keletkezett.

A nyomozók azonosították, majd 2016. augusztus 23-án a délutáni órákban elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a rablót. A gyanúsított kihallgatása során védekezésében előadta, hogy semmire sem emlékszik, mert erősen ittas állapotban volt, mivel a születésnapját ünnepelte.

Az Encsi Rendőrkapitányság előterjesztéssel élt a terhelt előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására is az illetékes járási ügyészségen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.