Táncmulatság helyett életveszélyt okozó testi sértés Kispesten

2017. 06. 18., v - 05:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nyomozók befejezték a nyomozást és vádemelési javaslattal küldték tovább az iratokat az illetékes ügyészség felé.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya folytatott eljárást az akkor 20 éves K. Zsolt és 18 éves Cs. Vilmos budapesti lakosok ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. június 12-én 21 óra 30 perc körül egy kispesti rendezvényen két társaság szólalkozott össze. A vitát tettlegesség követte, és a gyanú szerint K. Zsolt olyan súlyosan bántalmazott egy 38 éves budapesti férfit, hogy őt a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, míg társa,  Cs. Vilmos további másik férfinak is könnyű sérüléseket okozott. 

 

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a futva menekülő Cs. Vilmost. K. Zsolt a hajnali órákban a kerületi rendőrkapitányságon feladta magát. A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki. 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya az életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt folytatott nyomozást a napokban lezárta. Az iratokat az életvédelmi nyomozók vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam