Távozás közben érték tetten

2014. 01. 28., k - 11:40
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mezőtúri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Gáspár mezőtúri lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint az 57 éves férfi 2014. január 24-én 10 óra és 11 óra közötti időben az egyik mezőtúri ház kerítését kibontotta, majd azon keresztül az ingatlan udvarára bejutott. A férfi ezt követően a ház ablakának üvegét betörte, majd az épületbe bement, ahonnan műszaki cikkeket és kábeleket tulajdonított el.

 

A bejelentés után a rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, és éppen akkor érték tetten a jogsértő férfit, amikor az a helyszínről a kibontott kerítésen keresztül távozni akart.

 

Az egyenruhások Sz. Gáspárt elfogták és előállították a Mezőtúri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

 

 

A Mezőtúri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfi ellen az eljárást 2014. január 27-én befejezte, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Mezőtúri Járási Ügyészség részére.

 

A fotó az épp távozni készülő gyanúsítottról készült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.