Távozás közben érték tetten

2014. 01. 28., k - 11:40
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mezőtúri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Gáspár mezőtúri lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint az 57 éves férfi 2014. január 24-én 10 óra és 11 óra közötti időben az egyik mezőtúri ház kerítését kibontotta, majd azon keresztül az ingatlan udvarára bejutott. A férfi ezt követően a ház ablakának üvegét betörte, majd az épületbe bement, ahonnan műszaki cikkeket és kábeleket tulajdonított el.

 

A bejelentés után a rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, és éppen akkor érték tetten a jogsértő férfit, amikor az a helyszínről a kibontott kerítésen keresztül távozni akart.

 

Az egyenruhások Sz. Gáspárt elfogták és előállították a Mezőtúri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

 

 

A Mezőtúri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfi ellen az eljárást 2014. január 27-én befejezte, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Mezőtúri Járási Ügyészség részére.

 

A fotó az épp távozni készülő gyanúsítottról készült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam