Téglával, sörösüveggel dobáltak

2015. 08. 17., h - 10:02
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Két férfit hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. J. 58 éves és Sz. K. 21 éves vanyarci lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. augusztus 16-án 19 óra körüli időben - egy korábbi szóváltás miatt – harmadik társukkal együtt, botokkal felfegyverkezve mentek ismerősük lakóháza elé, ahol hangoskodtak, fenyegetőztek, majd a ház udvarába sörösüvegeket és téglákat dobáltak be. Az ablakra szerelt redőny, valamint a lefolyócsatorna a gyanúsítottak cselekménye következtében megrongálódott, személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, a harmadik társukat keresik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Arccsonttörést szenvedett

A kiskunfélegyházi rendőrök befejezték a helybéli testvérpár ügyében a vizsgálatot. Egyikükkel szemben garázdaság, másikukkal szemben súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelést.

 

Ötven illegális migráns egy nap alatt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba ötven határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök negyven főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, tíz személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.

 

Libát és kocsit lopott

A Kiskunmajsai Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja ittasan, jogosítvány nélkül vezette a lopott autót.