Tetten érték a rablókat

2015. 04. 24., p - 04:30
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűncselekmény elkövetése közben érték tetten a rendőrök a dohányboltrablókat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 23-án 20 óra 45 perc körüli időben a Debrecen, Bem téren lévő egyik Nemzeti Dohányboltba két maszkot viselő férfi ment be. Egyikük az eladót egy késsel a földre kényszerítette, társa a boltban található dohánytermékeket egy táskába pakolta. A debreceni nyomozók éppen a közelben tartózkodtak és felfigyeltek a két férfira, azonnal utánuk mentek az üzletbe, ahol folyamatban volt a rablás. A rendőrök a két tetten ért rablót elfogták, a városi rendőrkapitányságra előállították és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. József és K. Márk debreceni lakosokat a rablás bűntett elkövetése miatt indított eljárásban őrizetbe vette.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.