Tóba rejtett Lada

2015. 03. 30., h - 15:08
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök hat órán belül azonosították és elfogták azokat az autótolvajokat, akik Sályról loptak el egy személygépkocsit.

Lopás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövetők 2015. március 30-án 5 óra 30 perc előtti időben egy sályi körbekerített portáról eltulajdonítottak egy személygépkocsit.

 

A bejelentést követően a rendőrök hat órán belül azonosították, elfogták és a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Sándor 25 éves, R. Dávid 22 éves helyi lakost, továbbá egy fiatalkorú társukat.

 

A gyanúsítottak kihallgatásuk során többek között elmondták, hogy a járművet Mezőkövesd és Szentistván között egy tóba gurították, hogy ott rejtsék el azt. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság intézkedéseket tett az autó kiemelésére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.