Több gépjárműből lopott Egerben

2016. 02. 21., v - 16:25
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök őrizetbe vették az egri férfit és a bíróság az előzetes letartóztatásáról döntött.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás bűntett, lopás bűntett és öt rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves egri férfi ellen.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi férfit 2016. február 18-án délelőtt fogták el Eger egyik utcájában, majd előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

A jelenlegi adatok alapján Cs. Csaba megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. január 13. és február 17. közötti időben eltulajdonította az általa Egerben feltört gépkocsikból és több, nyitott állapotú járműből az utastérben hagyott táskákat, a benne lévő értékekkel, iratokkal, valamint elvitt egy motoros láncfűrészt is.

Továbbá, az egyik ellopott bankkártyát felhasználva pénzt vett fel, valamint egy lezárt épületbe is megkísérelt bejutni, de cselekménye közben megzavarták és elfutott a helyszínről.

Az Egri Rendőrkapitányság kezdeményezte Cs. Csaba előzetes letartóztatásának indítványozását, melyet az Egri Járásbíróság 2016. február 20-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a verekedő fiatalok

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az öt férfinak az ügyében, akik ellen garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt folyt nyomozás.