Több karton csokit lopott

2017. 06. 23., p - 11:14
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári rendőrök csokilopáson érték tetten azt a helyi lakost, aki az édességgel kedvesét szerette volna kiengesztelni.

Kaposváron, a 48-as Ifjúság útján 2017. június 22-én a kora reggeli órákban tűnt fel a rendőröknek egy férfi, aki egy bevásárló kocsiban több karton csokoládét tolt. A férfit ellenőrizték, aki a nála lévő nagy mennyiségű édességgel nem tudott elszámolni, ezért őt bűncselekmény gyanúja miatt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

Időközben a rendőrségre bejelentés érkezett, miszerint egy kaposvári garázs ajtaját az éjszaka folyamán felfeszítették, ahonnan több karton csokoládét eltulajdonítottak, és amellyel a korábban előállított férfi egyértelműen kapcsolatba hozható volt.

A nyomozók a csokolédával rajtakapott, 36 éves S. Zsoltot – szabadlábon hagyása mellett - lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy hajnalban indult el otthonról azzal a szándékkal, hogy valahonnan lopni fog, a garázst találomra választotta ki, ahonnan egy bevásárlókocsival vitte el a több kartonnyi csokoládét.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16010/520/2013. bü. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Fűteni már nem fog

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan elvitte a beépítésre váró gázkazánt.