Több mint 10 kilogramm kábítószert foglaltak le - videóval

2016. 10. 04., k - 11:22
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök tetten érték és elfogták azt a férfit, aki kábítószert árult egy IX. kerületi lakásban, ahol a házkutatáskor marihuánát, speed-et, hasisgyantát, cracket, extasy-t és bélyegeket is találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. október 3-án 18 órakor megjelentek egy Budapest IX., Ernő utcai lakásnál, ahol az ingatlanban tetten érték N. István 27 éves egerszalóki lakost, aki éppen egy 26 éves pilisi férfinak adott el marihuánát.

A nyomozók a házkutatáskor 9,7 kilogramm marihuánát, 0,28 kilogramm hasisgyantát, 0,23 kilogramm speed-et, 0,1 kilogramm crack-et, közel 3000 darab tablettát, több mint 100 darab LSD-tartalmú bélyeget, kábítószert tartalmazó fecskendőket, digitális mérlegeket és nagy mennyiségű kábítószergyanús anyaggal szennyezett nylonzacskót találtak és foglaltak le.

A rendőrök a két férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságára előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően N. Istvánt őrizetbe vették. Ellene a BRFK Felderítő Főosztálya kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, míg a bűncselekmény elkövetésekor tetten ért másik férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer-birtoklás vétség miatt indított eljárást.

A rendőrség előterjesztést tett a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket fogtak el a rendőrök Dombegyházon. A három határsértőt, illetve annak a román rendszámú személygépkocsinak a vezetőjét, amelyben utaztak, a rendőrök előállították.