Több személyt is bántalmaztak

2016. 05. 01., v - 14:02
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ceglédi rendőrök két férfit vettek őrizetbe..

Testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán M. Zoltán 20 éves és M. Sándor 22 éves ceglédi lakosok ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a két gyanúsított 2016. április 30-án 21 óra és 22 óra közötti időben, Cegléd belvárosában két férfit – minden előzmény nélkül – tettleg bántalmazott.

 

M. Zoltán és társa először egy vendéglő előtt, az utcán ment oda a sértetthez, majd a férfit ököllel arcon ütötték.

Rövid idő elteltével – 2016. április 30-án 21 óra 35 perckor - egy szabadtéri rendezvényről hazafelé tartó férfit bántalmaztak. Az elsődleges adatok szerint a bántalmazott személyek könnyen sérültek meg.

 

A gyanúsítottakról mindkét sértett személyleírást adott, melynek alapján a ceglédi rendőrök a bűncselekmény elkövetése után egy órával Cegléden, a Kossuth téren elfogták a 20 éves férfit és 22 éves ismerősét is.

Mindkettőjüket előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

 

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a két férfi előzetes letartóztatásának elrendelésére. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Garázdaság Egerben

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható fiatal azonosításához.

 

Unokája rabolta ki a nagymamát

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták azt a fiatalembert, aki bevásárlásból hazafelé tartó nagymamájától erőszakkal elvette ötszáz forintját.

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.