Többször felszólította, hogy hagyja abba a forgatást

2016. 09. 14., sze - 14:43
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Amikor ennek a tévés stáb nem tett eleget, a felvétel törlése miatt szóváltás alakult ki közöttük, és a török-magyar kettős állampolgárságú üzlettulajdonos egy alkalommal pofon ütötte az egyik férfit Józsefvárosban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított egy 51 éves török-magyar kettős állampolgárral szemben garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Az egyik televíziótársaság két fős stábja 2016. szeptember 14-én 10 óra 45 perc körül a Budapest VIII., Kőbányai úti piac közelében forgatott, amikor az egyik üzlet tulajdonosa nem tetszését fejezte ki emiatt. A török-magyar állampolgárságú tulajdonos többször is felszólította a szerkesztőt és az operatőrt, hogy tevékenységüket hagyják abba, és töröljék az addig felvett felvételeket, de ennek ők nem tettek eleget. Ekkor szóváltás alakult ki közöttük, és a férfi egy alkalommal arcon ütötte a tévétársaság szerkesztőjét.

A rendőrök a helyszínen elfogták a garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítható személyt, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is zajlik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam