Többszörösen fizetett

2013. 07. 08., h - 11:17
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

95.000 forintot rejtett el a kutas a benzinkúton felejtett pénztárcából.

Tankolt, fizetett, de pénztárcáját a kútoszlopon felejtette a sértett 2013. június 15-én Tatabányán. Mikor észrevette, hogy nincs meg a bukszája, visszament a töltőállomásra. A pénztárca ugyanott volt, ahol hagyta, de hiányzott belőle a pénze. Rendőrt hívott, mert lopás történt.

 

A helyszínre érkező egyenruhások kikérdezték a dolgozókat, akik közül az egyik feltűnően zavartan viselkedett. Látták rajta a rendőrök, hogy nem őszinte. Ruházatának átvizsgáláskor a járőrök nem találták nála pénzt, ezért megkérték a fiatalembert, mutassa meg öltözőszekrényét. T. Dávid farmernadrágjának zsebében és cipője talpbetétei alatt a rendőrök megtalálták a keresett összeget, melyet visszaadtak tulajdonosának. A tatabányai férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett. A Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya gyorsított eljárásban, a gyanúsított szabadlábon hagyása mellett vizsgálta a bűncselekmény körülményeit, melyet befejezett és bíró elé állítási javaslattal küldött meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.