Trabanttal loptak malacokat

2017. 05. 26., p - 11:16
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a két helyi lakost, akik a megalapozott gyanú szerint sertéseket loptak egy debreceni telephelyről.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2017. május 25-én 8 óra 40 perc körül arról, hogy egy Debrecen külterületén található sertéstelepről ismeretlenek több állatot is elloptak. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a két feltételezett elkövetőt. Az egyenruhások a telephely éjjeliőrét, L. Györgyöt és 16 éves társát elfogták, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozás adatai szerint a 16 éves fiatal egy Trabant utasterébe rakta az állatokat, majd a telephelyről a közeli szántóföldön keresztül elhajtott. Az elkövetők terve az volt, hogy később elosztják egymás közt az állatokat. A fiúnál tartott házkutatás során a rendőrök 12 sertést megtaláltak és lefoglaltak.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a 39 éves férfival és fiatalkorú társával szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.