Traktor a labirintusban

2016. 12. 05., h - 14:24
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyalogosok átvezetésére szolgáló vasúti átkelőhelyet tarolta le traktorjával egy férfi Mezőkövesden.

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság F. József 58 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított november 24-én 20 óra körül Mezőkövesden, a Legelő utcában a vasúti átjáróban áthajtott a gyalogos-átkelőhelyen, ami teljes mértékben megrongálódott.

 

A rendőrség miután azonosította, elfogta és a rendőrkapitányságra előállította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott elektromos kerékpárok a határon

Hercegszántónál egy kilépésre jelentkező kistehergépjármű csomagterében hat elektromos kerékpárt találtak a rendőrök. A bicikliket Ausztriából tulajdonították el néhány órával korábban.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.