Traktor csipesszel

2014. 09. 11., cs - 09:43
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Két megye rendőrei közösen fogták el a traktorral furikázó kiskunmajsai férfit.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsa Rendőrőrse nyomozást folytat jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Ferenc 50 éves kiskunmajsai lakos ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. szeptember 9-én 21 órakor egy Kiskunmajsa, kígyóspusztai tanya mögötti területen hagyott, lezáratlan állapotú MTZ 82-es, fakitermelésre használatos csipesszel ellátott mezőgazdasági vontatóval ismeretlen helyre távozott a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül.

A rendőrök felvették a kapcsolatot a Mórahalmi Rendőrőrs állományában szolgálatot teljesítő ruzsai körzeti megbízottal, aki értesítette egyenruhásainkat 2014. szeptember 10-én 9 óra 30 perckor, hogy Ruzsa település egyik tanyáján megtalálta a keresett traktort.

Kiskunmajsa Rendőrőrs nyomozói néhány percen belül megérkeztek a helyszínre, ahol elfogták H. Ferencet, és a traktort is lefoglalták.

A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, gyanúsítotti kihallgatását követően szabadlábon védekezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész és utasa

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy belga nő ellen, aki egy magát afgán állampolgárnak valló férfit próbált meg Magyarország területére beutaztatni Röszkénél.