Vádemelés a rabló ellen

2016. 01. 26., k - 07:13
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárult annak a gyanúsítottnak az ügye, aki eltulajdonította egy győri fiatal mobiltelefonját, majd meg is ütötte.

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytatott F. Tihamér 19 éves ózdi lakos ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2015. november 10-én 18 óra körüli időben odament a 14 éves sértetthez, aki egyedül várakozott egy győri buszmegállóban. Beszélgetni kezdtek, amikor a 19 éves férfi kikapta a fiatal kezéből a mobiltelefonját, egy alkalommal mellkason ütötte és elfutott.

A nyomozók az adatgyűjtés és a tanúkutatás eredményeként azonosították az ózdi lakost, aki vendégmunkásként dolgozott Győrben. A gyanúsítottat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A férfi kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem csalt a megérzése

Hazafelé tartó pilisvörösvári járőr vett észre egy buszról leszálló férfit a településen. Nem lett volna szokatlan, ha a jármű nem parkolt volna üresen az út szélén. Pihenés helyett intézkedés következett.

 

Őrizetben a német embercsempészek

A rendőrök az M9-es autóúton ellenőriztek egy német rendszámú autót, melyben négy illegális migráns és két embercsempész utazott.

 

Halálos baleset Gádoroson

Tolatás közben elütött egy munkást egy szemétszállító teherautó, a férfi a helyszínen meghalt.