Vádemelési javaslat: Elszakította az ingét

2016. 08. 08., h - 12:36
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást a férfi ellen, aki egy buszsofőrrel agresszíven viselkedett.

Egy buszsofőr tett bejelentést 2016. április 16-án 23 óra körül a rendőrségre arról, hogy Debrecenben, a buszon inzultálja egy férfi. A rendőrök azt állapították meg, hogy egy férfi a Komáromi Csipkés György téri megállóban egy menetrend szerinti autóbuszra egy felbontott dobozos sörrel a kezében akart felszállni, ami miatt a sofőr rászólt. A férfi erre a sört a nyitott ajtón keresztül kidobta a buszból. A sofőr ezután elindult a járművel, de az utas útközben folyamatosan szidalmazta őt. Ebből szóváltás alakult ki a buszsofőr és a férfi között, aki a következő megállóban többször leköpte a sértettet, majd benyúlt a vezetőfülkébe és a járművezetőt az ingénél fogva rángatta, ami ettől elszakadt. A járőrök B. Ferencet a helyszínen elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya - szabadlábon hagyása mellett - a 31 éves helyi lakos ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális bulit számoltak fel a belvárosban

Az V. kerületi nyomozók kábítószer birtoklása miatt öt férfit gyanúsítottként hallgattak ki; a buli résztvevőivel szemben a kijárási tilalom megszegése miatt szabálysértési feljelentést tettek.