Vádemelési javaslat emberölés miatt

2017. 01. 10., k - 04:43
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelést javasol egy kiszombori férfi ellen, aki olyan súlyosan bántalmazta vitapartnerét, hogy az belehalt sérüléseibe.

A gyanú szerint a két férfi 2016. július 13-án 20 óra körül szólalkozott össze egy kiszombori ingatlanban. A nézeteltérés tettlegességig fajult, és a 48 éves gyanúsított többször megütötte a fején és mellkasán a sértettet. A férfinak eltört az orra, valamint több bordája is. A bántalmazást követően kihívott mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A rendőrök a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, a férfi előzetes letartóztatását a nyomozási bíró elrendelte.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök megelőzték a sértettet

Még be sem jelentette kocsija eltűnését a tulajdonos, amikor az őt felkereső egyenruhások közölték: megvan a jármű. Kiderült, helyi fiatalok szórakozásból eltolták, majd szétverték.

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.