Veszélyes fogyás – fotókkal

2017. 06. 02., p - 13:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a kuruzslással megalapozottan gyanúsítható nőt, aki ismeretlen gyártmányú injekciókat adott be Újpesten azoknak az embereknek, akik súlycsökkenés reményében jelentkeztek az orvosi beavatkozásra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat a 37 éves budapesti V. Katalinnal szemben kuruzslás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az újpesti rendőrök 2017. június 1-én 16 órakor fogták el a 37 éves nőt, aki injekciós zsírégető kezeléseket hirdetett interneten, majd a bejelentkezőknek be is adta a szérumot annak ellenére, hogy ilyen kezelésre képesítése nem volt.

A nyomozók a Budapest Főváros Kormányhivatal képviselőjével együtt jelentek meg V. Katalin lakcímén, ahol egyébként a kezeléseket is végezte. A házkutatás során több mint ezer injekciós tűt és 196 darab ismeretlen eredetű ampullás gyógyszert találtak a rendőrök, aminek az eredetét szakértő fogja tisztázni.

A nyomozás eddigi adatai szerint a kuruzslással megalapozottan gyanúsítható V. Katalin közel kétszáz hasonló kezelést végezhetett el a páciensein, akik a rendőri intézkedés közben is folyamatosan érkeztek a nőhöz.

V. Katalint az újpesti rendőrök a kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.