Veszélyes fogyás – fotókkal

2017. 06. 02., p - 13:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a kuruzslással megalapozottan gyanúsítható nőt, aki ismeretlen gyártmányú injekciókat adott be Újpesten azoknak az embereknek, akik súlycsökkenés reményében jelentkeztek az orvosi beavatkozásra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat a 37 éves budapesti V. Katalinnal szemben kuruzslás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az újpesti rendőrök 2017. június 1-én 16 órakor fogták el a 37 éves nőt, aki injekciós zsírégető kezeléseket hirdetett interneten, majd a bejelentkezőknek be is adta a szérumot annak ellenére, hogy ilyen kezelésre képesítése nem volt.

A nyomozók a Budapest Főváros Kormányhivatal képviselőjével együtt jelentek meg V. Katalin lakcímén, ahol egyébként a kezeléseket is végezte. A házkutatás során több mint ezer injekciós tűt és 196 darab ismeretlen eredetű ampullás gyógyszert találtak a rendőrök, aminek az eredetét szakértő fogja tisztázni.

A nyomozás eddigi adatai szerint a kuruzslással megalapozottan gyanúsítható V. Katalin közel kétszáz hasonló kezelést végezhetett el a páciensein, akik a rendőri intézkedés közben is folyamatosan érkeztek a nőhöz.

V. Katalint az újpesti rendőrök a kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.