Vigyázat, veszélyes pszichoaktív hatású szer!

2015. 05. 15., p - 16:24
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az egészségre rendkívül káros pszichoaktív hatást kifejtő szer az elmúlt időszakban jelent meg a kábítószert, illetve designer drogokat fogyasztó személyek körében.

 Az anyag emberi szervezetre gyakorolt hatása rendkívül káros, immár több, orvosi beavatkozást igénylő rosszullét történt az ország több pontján.

Az anyag kékes-zöldes színű, négyszögletű tabletta formájában található a feketepiacon, amelyen az ismert közösségi oldalra utaló "f" betű olvasható.

Tekintettel a veszélyes szer megjelentésére, a rendőrség a szükséges intézkedéseket megtette annak érdekében, hogy a komponens piaci jelenlétét visszaszorítsa. A rendőrség megelőző, felderítő munkája azonban mit sem ér, ha a kábítószer-fogyasztók nem törődnek a rájuk leselkedő halálos veszéllyel, ezért a rendőrség kéri: tartózkodjanak mindennemű kábítószer fogyasztásától!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vendégségből kifosztás

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy jászapáti férfit és egy nőt, akik vendéglátójuk védekezésre képtelen állapotát kihasználva elvitték annak készpénzét és gépkocsiját. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében.