Visszapillantó tükröket tört

2017. 04. 07., p - 09:19
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a salgótarjáni rendőrök azt a 22 éves férfit, aki a megyeszékhely belterületén több parkoló személygépjárművet megrongált.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság 2 rendbeli garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves helyi lakos ellen. 

A rendőrség ügyeletére 2017. március 23-án a reggeli órákban, majd azt követően március 24-én - szintén a reggeli órákban - érkezett bejelentés, miszerint Salgótarján belterületén több parkoló személygépjármű visszapillantó tükrét ismeretlen tettes megrongálta. A salgótarjáni rendőrök a széleskörű adatgyűjtés és a beszerzett térfigyelőkamera felvételének elemzése eredményeképp beazonosították és 2017. április 6-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves helyi férfit. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2017. március 22-én az éjszakai órákban 5, míg március 24-én a hajnali órákban összesen hét személygépjármű visszapillantó tükrét rongálta meg Salgótarján belterületén.  
A rendőrök a férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként kihallgatták.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hazavitték a rendőrök

A tatabányai járőrök 15 percen belül megtalálták azt az idős férfit, aki lakásáról ismeretlen helyre távozott.

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.