Vitatták a bizottság döntését

2016. 01. 11., h - 05:17
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Három férfit vettek őrizetbe a ceglédi nyomozók.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán M. Levente 32 éves lakcím nélküli, B. Roland 32 éves és B. Ferenc 33 éves szolnoki lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2016. január 10-én 14 óra 30 perc körüli időben egy abonyi sportcsarnokban megrendezett labdarúgó teremtorna lebonyolításakor vitatta az egyik mérkőzés során hozott játékvezetői, majd szervezőbizottsági döntést.

A döntéssel kapcsolatos elégedetlenségüknek nyomatékosításaként a szervezőbizottsági asztalt felborították, majd a szervezőkkel és a torna lebonyolításban közreműködő személyekkel szemben támadólag léptek fel, őket folyamatosan szidalmazták.

 

Hogy elkerüljék a fizikai bántalmazást, többen a szertárba menekültek a gyanúsítottak elől, de a három férfi a bizottsági tagok után ment. A szertár előtt a sértettet utolérték és tettleg bántalmazták.

 

A gyanúsítottak magatartása a torna nézőiben megbotránkozást és riadalmat keltett. M. Leventét és társait a helyszínre érkező járőrök elfogták és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. 

 

Ellenük a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.

 

Véradást tartottak Szombathelyen

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Vöröskereszt Vas Megyei Szervezetével 2020. augusztus 12-én és 2020. augusztus 13-án közös véradó napot tartott.