Vittek mindent, ami mozdítható volt

2013. 11. 23., szo - 08:20
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Különböző használati tárgyakat, bútorokat, ruhaneműket tulajdonított el egy házból az a három gyanúsított, akik ellen vádemelést javasol a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság.

A mezőhegyesi társaság tagjai 2013. március 26-a és 2013. április 2-a között Mezőhegyesen betörtek egy lakóház melléképületébe. Az egyik ablakról levették a szúnyoghálót, majd az ablakon keresztül bemásztak az épületbe. Egy helyiség ajtajáról lefeszítették a lakatot és az ott talált dolgok nagy részét elvitték. Többször visszamentek melléképületbe, ahonnan fűnyírót, hosszabbítót, ventilátor, ruhaneműket, székeket, babakocsit, takarókat hordtak el. A bűncselekménnyel a ház tulajdonosának több tízezer forint kárt okoztak. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 41 éves K. Zoltán, a 34 éves Sz. Péter és a 22 éves S. Endre ellen. A nyomozást a napokban lezárták, az ügy iratait a kapitányság 2013. november 22-én vádemelési javaslattal küldte el a Battonyai Járási Ügyészségre. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.