Volt élettársát bántalmazta

2016. 01. 05., k - 05:02
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók őrizetbe vették a 41 éves gyanúsítottat.

Személyi szabadság megsértése bűntett, testi sértés bűntett kísérlet és szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán Cs. Gábor 41 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. január 3-án 15 óra körüli időben jelent meg a volt élettársa fővárosi lakásán, hogy a szakításuk miatt kialakult konfliktust rendezzék.

Cs. Gábor megkérte a sértettet, hogy üljön be mellé az autóba, majd a nővel Monorierdő külterületére hajtott.

 

A 41 éves férfi volt élettársát fenyegette, megalázta és először ököllel, majd egy vascsővel és egy karddal tettleg bántalmazta. Ezt követően visszaültek az autóba és Budapest felé indultak. A férfi a kiabálást tovább folytatta, többször megütötte és arra kényszerítette a nőt, hogy orálisan elégítse ki, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli az édesanyját. Amikor a sértett háza elé értek, a 30 éves nő bemenekült a lépcsőházba.

Cs. Gábor utána ment, hosszú időn keresztül csengetett és ököllel ütötte a bejárati ajtót, de a lakásba nem engedték be.

 

A bántalmazás következtében elszenvedett sérüléseivel a sértett orvoshoz fordult, aki értesítette a rendőrséget.

 

Cs. Gábort a bejelentést követően – 2016. január 4-én 1 óra 45 perckor - a lakásán fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói. A férfit előállítását követően a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

 

A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.

 

Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

Parkolási pénzeket sikkasztott el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sikkasztás vétség gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 38 éves székesfehérvári férfi ellen.

 

Tetten ért tolvaj

Egy dunavecsei építkezésről akart munkagépet lopni, de az ott dolgozók tetten érték a gyanúsítottat. Végül Dunavecse külterületén a helyi járőrök fogták el a férfit.

 

Baleset történt az M3-as autópályán

Három személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya fővárosból kivezető oldalán, Bag magasságában. A közlekedők torlódásra számítsanak!