Volt élettársát bántalmazta

2016. 01. 05., k - 05:02
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók őrizetbe vették a 41 éves gyanúsítottat.

Személyi szabadság megsértése bűntett, testi sértés bűntett kísérlet és szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán Cs. Gábor 41 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. január 3-án 15 óra körüli időben jelent meg a volt élettársa fővárosi lakásán, hogy a szakításuk miatt kialakult konfliktust rendezzék.

Cs. Gábor megkérte a sértettet, hogy üljön be mellé az autóba, majd a nővel Monorierdő külterületére hajtott.

 

A 41 éves férfi volt élettársát fenyegette, megalázta és először ököllel, majd egy vascsővel és egy karddal tettleg bántalmazta. Ezt követően visszaültek az autóba és Budapest felé indultak. A férfi a kiabálást tovább folytatta, többször megütötte és arra kényszerítette a nőt, hogy orálisan elégítse ki, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli az édesanyját. Amikor a sértett háza elé értek, a 30 éves nő bemenekült a lépcsőházba.

Cs. Gábor utána ment, hosszú időn keresztül csengetett és ököllel ütötte a bejárati ajtót, de a lakásba nem engedték be.

 

A bántalmazás következtében elszenvedett sérüléseivel a sértett orvoshoz fordult, aki értesítette a rendőrséget.

 

Cs. Gábort a bejelentést követően – 2016. január 4-én 1 óra 45 perckor - a lakásán fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói. A férfit előállítását követően a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

 

A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.

 

Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés: 200.000 forint a nyomravezetőnek

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 06010/2967/2017. bűnügyi számon nyomoz rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

 

A balesetek megelőzése a cél

A balmazújvárosi rendőrök a balesetek megelőzése érdekében továbbra is fokozottan ellenőrzik a járművezetőket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Baracska térségében két gépjármű ütközött össze, ezért a Balaton irányába forgalomkorlátozás van érvényben. Torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

 

Erős a forgalom Röszkén

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a személyforgalomban. Az utazóknak két órát kell várakozniuk.

 

Tanúkat keresünk!

Egy Debrecenben történt garázdaság tanúinak jelentkezését várja a rendőrség.

 

Sértettek jelentkezését várjuk

Egy fiatalkorú fiú lopott kerékpárokat Debrecenben. A bűncselekmények tisztázása érdekében sértettek jelentkezését várják a rendőrök.