Volt osztálytársát rabolták ki

2016. 09. 11., v - 15:56
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A két fiatal megfenyegette egyikük volt osztálytársát és annak barátját, majd elvették tőlük értéktárgyaikat a XVIII. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított V. Norbert 18 éves budapesti lakossal, valamint 16 éves fiatalkorú társával szemben rablás bűntett elkövetése miatt.

A férfi és társa 2016. szeptember 10-én 23 óra körül egy Budapest XVIII., Csontváry Kosztka Tivadar utcai lépcsőház előtt cigarettát kért volt osztálytársától és annak barátjától. Amikor kérésüket nem teljesítették, megfenyegették őket és zsebeiket átkutatták. A két férfitól erőszakkal elvették a pénzüket és a mobiltelefonjaikat, majd V. Norbert a volt osztálytársát a falhoz lökte, annak barátját pedig egy alkalommal megütötte és végül a fiatalkorú fiúval együtt távozott a helyszínről.

A BRFK Bűnügyi Főosztályának munkatársai fél óra múlva a helyszíntől nem messze, egy parkban elfogták és a XVIII. kerületi rendőrkapitányságra előállították az elkövetőket. Gyanúsítotti kihallgatásuk után a kerületi nyomozók őrizetbe vették őket, egyúttal indítványozták előzetes letartóztatásukat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam