Vonaton akart rabolni

2017. 03. 26., v - 14:12
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A váci rendőrök egy fiatalkorú fiút vettek őrizetbe.

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 16 éves vácdukai fiú ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2017. március 24-én a délutáni órákban a Budapest és Szob között közlekedő vonaton ment oda a sértetthez. A kezében egy nyitott bicskát tartott és azzal fenyegetőzve követelte a 29 éves nőtől a nála lévő táskát. A sértett a követelésnek nem tett eleget, felállt és a vonat azon részére ment át, ahol több utas is tartózkodott. Ekkor a fiú már nem ment utána, hanem a váci állomáson leszállt a szerelvényről.

A gyanúsítottat vácdukai lakásában a Váci Rendőrkapitányság körzet megbízottja 2017. március 25-én a délelőtti órákban fogta el.

A fiút előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozó hatóság előterjesztést tesz az előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.