Zokniszagos Málna

2015. 07. 31., p - 09:35
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Meghiúsult a lopás Siófokon, a rendőrök nyomkövető kutya segítségével két órán belül elfogták a gyanúsítottat.

A Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 50 éves külföldi állampolgár ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az akkor még ismeretlen tettes 2015. július 29-én 22 óra 40 perc körüli időben jogtalanul behatolt egy siófoki ingatlan területére, majd a nyitott ablakon keresztül bemászott a házba és értékek után kutatott. A férfi épp egy kézi táskát vizsgált át, amikor cselekménye közben a sértett tetten érte. Az elkövető ekkor ledobta a táskát és elfutott a helyszínről, aki menekülése során a környéken több kerítésen is átmászott, és az egyik tetején fennakadt a zoknija, amit az egyenruhások az adatgyűjtéskor megtaláltak. A rendőrök Károlyi Bálint r. főtörzsőmester Málna nevű nyomkövető kutyájának segítségével 2015. július 30-án 0 óra 30 perckor Siófokon, a Damjanich utcában egy tujasor között elbújva megtalálták a férfit. R. M.-t elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.