Belgiumban talált ismeretlen holttest

2017. 06. 12., h - 16:56
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A belga hatóságok emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást a 2008. június 19-én Belgiumban, a Maas folyóban holtan talált ismeretlen személyazonosságú férfi ügyében.

A Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály Életvédelmi Osztálya - bűnügyi jogsegélyt teljesítve - az alábbi felhívást teszi közzé.

2008. június 19-én a Maas folyóban egy emberölés áldozatává vált ismeretlen férfi holttestét találták meg. A férfi 40 év körüli, 180 centiméter magas, körülbelül 100-120 kilogramm súlyú, erős testalkatú. Bal vállának felső részén „Sabine” és „Peter” feliratú, összefonódott, átszúrt szíveket ábrázoló tetoválás látható, testén egy valószínűsíthetően vakbélműtéti heg, illetve a has középső részén egy körülbelül 6 centiméteres szintén műtéti heg van.

 

 

A Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit, illetve a tetoválást felismeri vagy a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.