Belgiumban talált ismeretlen holttest

2017. 06. 12., h - 16:56
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A belga hatóságok emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást a 2008. június 19-én Belgiumban, a Maas folyóban holtan talált ismeretlen személyazonosságú férfi ügyében.

A Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály Életvédelmi Osztálya - bűnügyi jogsegélyt teljesítve - az alábbi felhívást teszi közzé.

2008. június 19-én a Maas folyóban egy emberölés áldozatává vált ismeretlen férfi holttestét találták meg. A férfi 40 év körüli, 180 centiméter magas, körülbelül 100-120 kilogramm súlyú, erős testalkatú. Bal vállának felső részén „Sabine” és „Peter” feliratú, összefonódott, átszúrt szíveket ábrázoló tetoválás látható, testén egy valószínűsíthetően vakbélműtéti heg, illetve a has középső részén egy körülbelül 6 centiméteres szintén műtéti heg van.

 

 

A Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit, illetve a tetoválást felismeri vagy a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.

 

I. Zalahalápi Kutyakurzus

Hagyományteremtő szolgálatikutya-viadalt álmodott és valósított meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Zalahalápon.

 

Az év rendőrei

Április 26-án a Rendőrségi Igazgatási Központban és a Belügyminisztérium márvány­aulájában tartottak ünnepséget a rendőr- és tűzoltónap alkalmából.

 

Véradással nyújtottak segítséget

Ismét véradó napot tartottak a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon, hogy az egyenruhások vérükkel is segíthessenek a bajba jutottakon.