Lopás miatt keressük - grafikával

2017. 03. 23., cs - 19:08
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök keresik azt a férfit, aki budafokon kitépte egy idős nő nyakából a láncát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság 01220/344/2017. bűnügyi számon eljárást folytat lopás bűntette miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2017. március 21-én 13 óra körül Budapest XXII. kerületében odalépett egy idős asszony mögé, majd kitépte a nyakából az arany nyakláncát. Ezt követően az ékszerrel elmenekült a helyszínről.

Az elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, sportos testalkatú, rövid hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor sötét színű kabátot és világos nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Termesztette, fogyasztotta és árulta

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy férfit Békéscsabán. Az élettársát és két tőle vásárlót is előállítottak a rendőrök, ellenük kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.