Súlyos testi sértés miatt keressük - fotókkal

2017. 05. 23., k - 15:13
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök keresik azt a férfit, aki megszúrt egy nőt a főváros VIII. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága a 01080-1857/2017.bü. számon nyomozást folytat súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. május 22-én 10 óra 25 perc körül bement a Budapest VIII., József körúton lévő étterembe és a tulajdonossal dulakodni kezdett, majd egy konyhai késsel, két alkalommal megszúrta a nő karját és elhagyta az üzletet.

Az elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A haja rövid, sötétbarna. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, kék farmernadrágot és sötét sportcipőt viselt. 

A bűncselekmény elkövetőjét biztonsági kamera rögzítette.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.