Csónakon csempésztek

2014. 06. 06., p - 13:42
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A magyar-szlovák rendőri együttműködésnek köszönhetően 12 millió forint értékű cigarettát foglaltak le Záhonynál. (fotókkal)

A sátoraljaújhelyi magyar-szlovák kapcsolattartási szolgálati helyen keresztül érkezett információ 2014. június 6-án hajnalban a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltségre, hogy a Tiszán feltehetően cigarettát csempésznek egy csónakkal. A szlovák és magyar határrendészek együttműködésének eredményeképpen a magyar oldalon elfogtak két magyar állampolgárt, csónakjukban pedig nagy mennyiségű cigarettát találtak. A két férfit és a tizenötezer doboz, mintegy 12 millió forint értékű dohányárut az eljárást folytató Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai vették át.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.