Csónakon csempésztek

2014. 06. 06., p - 13:42
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A magyar-szlovák rendőri együttműködésnek köszönhetően 12 millió forint értékű cigarettát foglaltak le Záhonynál. (fotókkal)

A sátoraljaújhelyi magyar-szlovák kapcsolattartási szolgálati helyen keresztül érkezett információ 2014. június 6-án hajnalban a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltségre, hogy a Tiszán feltehetően cigarettát csempésznek egy csónakkal. A szlovák és magyar határrendészek együttműködésének eredményeképpen a magyar oldalon elfogtak két magyar állampolgárt, csónakjukban pedig nagy mennyiségű cigarettát találtak. A két férfit és a tizenötezer doboz, mintegy 12 millió forint értékű dohányárut az eljárást folytató Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai vették át.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.