Gyors rendőri segítség

2016. 07. 07., cs - 12:30
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Magatehetetlen, mozgásképtelen férfit mentett ki kigyulladt házából egy határrendész Lőkösházán.

Tűz volt egy lakóházban 2016. július 7-én délelőtt Lőkösházán. Az épületben egy 60 éves férfi lakik, aki ágyban fekvő, mozgásképtelen beteg. A Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség egyik járőre a férfi egyik szomszédjával bement a lángokban álló szobába és kivitték őt az utcára. A füstmérgezést és égési sérülést szenvedett beteget a mentők kórházba vitték, az elsődleges orvosi vélemény alapján nincs életveszélyben. 

(A képen Körömi Tamás r. törzszászlós, főhatárrendész a járőrtársával)

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.