Hat illegális migráns Battonyánál

2017. 07. 09., v - 20:17
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Romániából a zöldhatáron át érkezett külföldieket fogtak el és állítottak elő a magyar rendőrök. A határsértőket meghallgatták, majd átadták őket a román hatóság képviselőinek.

Békés megyében, Battonya külterületén 2017. július 9-én 9 órakor hat határsértőt fogtak el a rendőrök. Mindannyian illegálisan, a zöldhatáron gyalogoltak át Románia területéről. A náluk lévő iratok alapján négyen pakisztáni, ketten pedig afgán állampolgárok, de azt egyikük sem tudta igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, ezért a rendőrök előállították őket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre. Meghallgatásukat követően, 2017. július 9-én 20 órakor a rendőrség átadta őket a román hatóság képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Tispol Seatbelt akció számokban

A rendőrség 2019. március 11-e és március 17-e között európai szintű fokozott ellenőrzést tartott Borsod-Abaúj-Zemlén megyében is.

 

Bujkál

Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit ismerőse sebesített meg Törökszentmiklóson. A rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki a támadó ellen.

 

Marihuána a csomagban

Kábítószer-kereső szolgálati kutya szagolta ki a tiltott szert a csengersimai határátkelőhelyen.

 

Robogók ütköztek

A balesetet okozó járművezetővel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást.

 

Rabolni akart

A kiskunhalasi rendőrök néhány nap alatt beazonosították és elfogták a rablás kísérlet gyanúsítottját.