Határrendészeti hírek Bács-Kiskun megyéből

2015. 06. 27., szo - 08:42
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában 355 illegális bevándorlót és 1 embercsempészt fogtak el a Bács-Kiskun megyei rendőrök.

A rendőrök 2015. június 26-án Bács-Kiskun megye déli részén 355 külföldit ellenőriztek. A bevándorlók magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták őket és velük szemben idegenrendészeti eljárást indítottak az egyenruhások. A legtöbb külföldi Afganisztánból érkezett.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály járőrei 2015. június 26-án 4 óra 40 perckor az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél ellenőriztek egy Budapest irányába közlekedő román rendszámú tehergépkocsit és annak 45 éves vezetőjét. A gépjármű rakterében 27 szír állampolgár volt, akik magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket a rendőrök. A román sofőrt embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.