Két határsértő Battonyánál

2017. 06. 09., p - 17:12
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A magyar rendőrök átadtak a román hatóság munkatársainak két grúz férfit, akik illegálisan lépték át a magyar–román határt Békés megyében.

A Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2017. június 8-án, 21 óra 30 perc körül Battonya külterületén elfogtak két külföldit. A férfiak, akik grúz állampolgárok, illegálisan, a zöldhatáron érkeztek Romániából. A román határrendőrség munkatársainak jelzése alapján a rendőrök egy erdős területen találták meg őket. Nem tudták igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, ezért meghallgatásukat követően, 2017. június 9-én, 9 óra 20 perckor a magyar rendőrök átadták őket a román hatóság képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.